Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM i el Memorial Democràtic presenten l’exposició d’art contemporani ‘Per què la guerra?’

La mostra presenta una selecció d’obres que conviden a reflexionar sobre el que envolta les guerres i les ferides que causen en les persones, els espais i els paisatges

Hi participen els i les artistes Francesc Abad, Kader Attia, Isabel Banal, Bleda y Rosa, Juan Manuel Echevarría, Alfredo Jaar, Rula Halawani, Shirin Neshat, Fernando Sánchez Castillo i Francesc Torres

Dijous 14 de març a les 11.00 h, es presentarà l’exposició temporal Per què la guerra? a la Sala Casanova d’El Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12, Barcelona).

L’exposició Per què la guerra? tracta sobre la rellevància dels conflictes armats en la conformació de les societats. S’articula a partir d’una selecció d’obres d’art contemporani que conviden a reflexionar sobre el que envolta les guerres i les ferides que provoquen en les persones, els espais i els paisatges. Les peces, creades en contexts diferents i des d’experiències estètiques diverses, interroguen el fenomen polièdric de la guerra i plantegen l’obertura d’espais de claredat i pensament que qüestionen la persistència de les violències bèl·liques.

En la presentació intervindran el director de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Muñoz, el director del Memorial Democràtic, Jordi Font Agulló, i quatre dels artistes participants en la mostra: Alfredo Jaar, Francesc Abad, Fernando Sánchez Castillo i Bleda y Rosa.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir a la presentació han d’enviar un correu a comunicacioelbornccm@bcn.cat

Accés per a mitjans a partir de les 10.30 h.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.