Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Grec Festival busca participants per a un singular espectacle de l’edició d’enguany

En les properes setmanes es farà pública tota la programació del Grec Festival 2024, que inclou un espectacle teatral amb una durada singular. Per a fer possible aquesta producció, el Grec obre un procés de selecció per buscar més d’un centenar de participants per a aquesta escena teatral. La convocatòria està adreçada a intèrprets que s’identifiquin com a homes, és a dir, per a persones que s’emmarquin en tot l’espectre de la masculinitat, incloent homes i dones queer i no binàries, així com persones amb diversitat sensorial, funcional i/o física. Han de ser majors de 18 anys i sense límit d’edat, ni necessitat d’experiència escènica prèvia. 

L’actuació serà des del dissabte, 6 de juliol, a les 18.00 hores fins al diumenge, 7 de juliol, a les 18.00 hores. Cadascun dels participants finals haurà de parlar en escena i dirà un guió breu d’aproximadament 10 minuts. El període d’inscripcions s’allargarà fins a finals d’abril. Posteriorment l’equip de producció escènica del projecte farà una trobada d’uns 15 minuts amb cada aspirant, per tal de poder-lo conèixer millor i explicar-li la proposta. Entre les persones participants hi haurà algunes que formaran part dels assajos de preparació de l’obra, i d’altres que actuaran directament en l’obra durant el Grec Festival, a partir del guió facilitat per l’organització.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.