Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca el festival Dansa Metropolitana 2024, que portarà la dansa del carrer als escenaris durant el mes de març

La setena edició de Dansa Metropolitana tindrà lloc durant el mes de març a Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans

Els 12 municipis participants oferiran 270 propostes a 107 espais. La programació inclou 109 espectacles, 28 pel·lícules, 30 activitats paral·leles i 46 educatives

El proper divendres 1 de març, a Sabadell, tindran lloc els espectacles inaugurals del festival: una batalla de free style i l’actuació d’una de les companyies de dansa hip-hop més emblemàtiques del circuit. A les 18.00 h, a l’Skatepark Parc Catalunya de Sabadell, tindrà lloc Be Soul All*Star Battle a càrrec de Soul Headquarter, on els quaranta millors ballarins d’edicions passades formaran vuit equips de cinc persones i lluitaran per ser els guanyadors d’aquesta edició All Star. Seguidament, a les 20.00 h, a la plaça Argub de Sabadell, tindrà lloc l’espectacle Prélude, de la companyia Accrorap: la història de la trobada entre la música de Romain Dubois i el físic dels ballarins sota la direcció de Kader Attou. L’artista Crisal Rodríguez serà l’encarregada de donar la benvinguda i presentar oficialment l’edició 2024 de Dansa Metropolitana.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans de comunicació interessats en cobrir la inauguració han d’escriure un correu a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.