Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 7a edició del festival Dansa Metropolitana

Dimecres, 14 de febrer, a les 12.00 h, al Mirador del CCCB (entrada pel c. Montalegre, 5) tindrà lloc la presentació de la setena edició del festival Dansa Metropolitana, que se celebrarà durant el mes de març. A la roda de premsa hi assistiran representants dels 12 municipis participants: Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Terrassa i Viladecans.

Intervindran a la roda de premsa Xavier Marcé, Regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, i els membres de la comissió de programació del festival: Giulia Poltronieri, Mireia Llunell, Cesc Casadesús i Penélope Cañizares. En finalitzar la roda de premsa, hi haurà una actuació de la companyia JazzBetween, dirigida per Marina Pravkina, coreografiada i interpretada per Marina Pravkina, Ruth Prim i Izaskun Ortega, i amb música en directe de Claudio Marrero, Marc Pinyol.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans que vulguin assistir a la roda de premsa ho han de confirmar per correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.