Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita a les noves troballes arqueològiques localitzades a les obres d’urbanització de les Rambles

Demà dimecres, 7 de febrer, a les 16:00 h, des del Servei d’Arqueologia de Barcelona s’oferirà una visita a les diferents restes arqueològiques localitzades a les obres d’urbanització de les Rambles, amb troballes arquitectòniques compreses entre els segles XIII i XVIII. Hi assistiran els arqueòlegs Carles Carbonell, director de la intervenció, i Xavier Maese, del Servei d’Arqueologia de Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Per tal de poder assistir a la visita, és IMPRESCINDIBLE acreditació a l’adreça de correu premsaicub@bcn.cat abans del dimecres 7 a les 10:00 del matí. Cal indicar el nom complet, DNI i les dades identificatives del mitjà. El punt de trobada serà la sortida de metro de l’estació Drassanes situada al mig de la Rambla.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.