Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jo Nesbø rep el Premi Pepe Carvalho 2024

El proper dijous 8 de febrer, a les 12:00 h, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la celebració de la roda de premsa amb motiu de la 19a edició del premi Pepe Carvalho que enguany ha correspost a l’escriptor noruec, Jo Nebø. La roda comptarà amb la presència de Jo Nesbø (Oslo, 1960), Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Creatives, i Carlos Zanón, comissari de BCNegra.

Entrega del Premi Pepe Carvalho

El mateix dijous 8 de febrer, a les 18.00 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc la cerimònia de lliurament del Premi Pepe Carvalho, amb la presència del jurat del premi, que ha estat integrat per Olga Merino, Lilian Neuman, Xita Rubert i Daniel Vázquez Sallés, com a vocals, a més de Carlos Zanón, com a president.

El jurat ha volgut destacar que Jo Nesbø ha creat una modalitat molt personal del thriller policial amb uns nivells literaris extraordinaris. “Des del principi de la seva carrera literària, Nesbø ha demostrat una solvència, una ambició i una generositat narrativa que ha fet que els seus lectors acabin sent addictes a tot el que publica l’autor noruec”, es pot llegir en l’acta del jurat.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa del premi Carvalho o l’entrega de premis han de confirmar assistència enviant un correu a premsaicub@bcn.cat o laurasantaflorentina@gmail.com

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.