Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’espionatge protagonitza la 19a edició de festival BCNegra

Del 5 a l’11 de febrer tindrà lloc la 19ª edició del festival BCNegra, amb l’espionatge i la idea de la intimitat en un món virtual com a fils conductors

L’escriptor noruec Jo Nesbø és el guanyador de la XIX edició del Premi Pepe Carvalho, que es lliurarà el dijous, 8 de febrer, a les 18.00 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona

Eduardo Mendoza, Elaine Vilar, Jo Nesbø, Kike Ferrari, Chris Offutt, Juan Tallón, Carles Porta, Susana Martí Gijón, Sandrone Dazieri, Rosa Ribas, Alicia Giménez Barlett, Marc Pastor, Andreu Martín, Joe Thomas, José Ovejero, Victòria González, Carmen Mola, Pablo Maurette, Alan Parks, Rosa Montero, Toni Hill, Jerôme Leroy, Bernard Minier, són alguns dels 153 participants de l’edició d’enguany

L’escriptor japonès Seicho Matsumoto i la seva obra; el personatge de Lònia Guiu, creat per Maria Antònia Oliver; i el llibre L’espia que tornava del fred, de John Le Carré, son les recuperacions clàssiques del BCNegra d’aquesta edició

La sala La Paloma, la biblioteca Jaume Fuster i el Mooby Bosque (Cinemes Bosque) són les seus principals d’aquesta edició, que inclou més de 50 activitats: taules rodones, rutes literàries, tallers, exposicions, projeccions de cinema, cabaret, jocs, etc

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.