Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Últims preparatius de la 13a edició del festival Llum BCN

El cap de setmana del 2 al 4 de febrer tindrà lloc una nova edició del festival Llum BCN, que compta amb la direcció artística de Maria Güell Ordis i amb Juliette Bibasse com a curadora internacional convidada. Llum BCN és un festival dedicat a les arts lumíniques consolidat com una de les cites europees del disseny, d’arquitectura, la tecnologia i la il·luminació. Des de Llum BCN, que gaudeix d’una excel·lent acollida per part del públic, es vol afavorir la mobilitat sostenible i l’accessibilitat en tramvia; les instal·lacions artístiques i de les escoles estaran situades a prop de les diverses parades de la línia T4 del Tram per fomentar diversos itineraris a peu i en transport públic que arrencaran des de la zona de Marina (avda. Meridiana) o des del Parc del Centre del Poblenou a l’avda. Diagonal, per afavorir la descentralització del públic.

ATENCIÓ MITJANS:

El proper dijous 1 de febrera partir de les 18.00 h, els mitjans interessats podran prendre imatges de les instal·lacions i els últims preparatius del festival Llum BCN. Per fer aquesta cobertura o fer entrevistes a comissaris i artistes cal enviar prèviament un correu a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.