Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la nova direcció d’Indústries Creatives de l’ICUB i la programació de la nova temporada del DHub

El proper dijous 1 de febrer, a les 11.30 h, a la sala LAB del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de la nova direcció d’Indústries Creatives de l’ICUB, així com la presentació de la programació de la nova temporada del DHub.

La presentació anirà a càrrec de Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Creatives, Mireia Escobar, directora de la Direcció d’Indústries Creatives i directora executiva del DHub, i Jose Luís de Vicente, director del Museu del Disseny i director artístic del DHub.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa han d’escriure un correu a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.