Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació del festival BCNegra 2024

El proper dilluns 29 de gener, a les 11.30 h, al carrer Abaixadors, 10, tindrà lloc la presentació de la programació del festival BCNegra 2024 i s’anunciarà el nom de la persona guanyadora de la 19a edició del Premi Pepe Carvalho. La presentació anirà a càrrec de Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Culturals, i l’escriptor Carlos Zanón, comissari del festival.

BCNegra enguany arriba a la 19a edició i gira al voltant del món dels espies. El festival se celebrarà del 5 a l’11 de febrer, amb més de 150 participants i una vuitantena d’activitats entre el programa oficial i les paral·leles, i tornarà a convertir Barcelona en la capital internacional del gènere negre.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.