Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Llum BCN 2024 explora la relació amb l’entorn, les preocupacions mediambientals i l’impacte tecnològic

La nova edició del festival dedicat a les arts lumíniques tindrà lloc el cap de setmana del 2 al 4 de febrer

La programació, amb una quarantena de propostes, engloba peces de tretze artistes nacionals i internacionals i d’alumnes de disset escoles de disseny i arquitectura

El col·lectiu britànic UVA, Antoni Arola, Elisa Storelli, Jou Serra, Anna Ridler, Alba G Corral, Gijs Coenen o Sofía Montenegro mostraran els seus treballs en una edició en què s’ha volgut donar major visibilitat a l’obra d’artistes dones

La relació amb l’entorn, les preocupacions mediambientals i l’impacte de les noves tecnologies són temes molt presents entre les propostes artístiques del festival 

La jornada professional Llum Pro 2024 serà el dissabte 3 de febrer, organitzada en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i amb la presència de comissaris de festivals europeus d’arts lumíniques

Llum BCN compta amb la direcció artística de Maria Güell i amb Juliette Bibasse com a curadora internacional convidada

El cap de setmana del 2 al 4 de febrer tindrà lloc una nova edició del festival Llum BCN, que compta amb la direcció artística de Maria Güell Ordis i amb Juliette Bibasse com a curadora internacional convidada. Llum BCN és un festival dedicat a les arts lumíniques consolidat com una de les cites europees del disseny, d’arquitectura, la tecnologia i la il·luminació. Durant els dies de celebració del festival, Barcelona esdevé un experiment col·lectiu de percepció i participació per contemplar, explorar i habitat la ciutat des de perspectives inèdites. Des de Llum BCN, que gaudeix d’una excel·lent acollida per part del públic, es vol afavorir la mobilitat sostenible i l’accessibilitat en tramvia; les instal·lacions artístiques i de les escoles estaran situades a prop de les diverses parades de la línia T4 del Tram per fomentar diversos itineraris a peu i en transport públic que arrencaran des de la zona de Marina (avda. Meridiana) o des del Parc del Centre del Poblenou a l’avda. Diagonal, per afavorir la descentralització del públic.

La pròxima edició del festival oferirà una programació amb prop de quaranta propostes, que inclouen les peces de tretze artistes, tant nacionals com internacionals, i els treballs d’alumnes de disset escoles de disseny i il·luminació de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.