Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona dedica una placa a la pianista Alícia de Larrocha

Dijous 11 de gener, a les 16:30 h, (carrer de Còrsega, 263 bis), el regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i el president del Districte de l’Eixample, Joan Rodríguez, participaran en l’acte de descoberta de la placa commemorativa a la pianista Alícia de Larrocha en el domicili on va néixer. L’acte consistirà en un homenatge de record a la seva vida i trajectòria professional en el marc dels actes del centenari del seu naixement. L’acte comptarà també amb la participació d’Alícia Torra, filla de la pianista, que aprofundirà en la vida i trajectòria artística d’una de les pianistes més rellevants del segle XX.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.