Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les novetats de l’arribada dels Reis d’Orient

Demà dimecres 3 de gener, a les 12.00 h, al Palau número 7 de la Fira de Barcelona (Palau de Victòria Eugènia, pl. Josep Puig i Cadafalch, s/n) tindrà lloc la presentació de les novetats de l’arribada dels Reis d’Orient 2024. El Patge Gregori serà l’encarregat d’oferir tots els detalls de la logística prevista per tal que Ses Majestats ho tinguin tot a punt per a la seva visita a Barcelona. La presentació comptarà amb la participació del regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i la directora artística de la Cavalcada, Barbarana Pons. Durant l’acte es podran prendre imatges d’alguns assajos de l’espectacle. Els mitjans interessats a fer-ne la cobertura han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat.

Divendres 5 de gener, entre les 12.00 h i les 13.00 h, els patges reials recolliran cartes a l’Espigó del gas, acompanyats des del mar per un seguici d’embarcacions. L’arribada posterior dels Reis, a les 16.30 h, serà al Portal de la Pau. Els mitjans interessats a cobrir-la hauran de fer la petició a premsaicub@bcn.cat. Un cop enviat aquest correu, rebran les instruccions per a la cobertura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.