Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei

L’actuació, organitzada per l’ICUB, gratuïta i oberta a tota la ciutadania, se celebrarà dijous dia 4

Dijous, 4 de gener, a les 19.30 h, a la plaça del Rei de Barcelona, l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove i del Cor de Noies de l’Orfeó Català oferiran un concert de nadales, com ja és tradicional des de fa més de 10 anys. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania, i suposa una oportunitat única per veure en directe la família de l’Orfeó Català al cor de la ciutat de Barcelona.

Els cantaires dels cors de l’Orfeó Català actuaran sota la direcció de Pablo Larraz (director de l’Orfeó Català) i de Montse Meneses (sotsdirectora de l’Orfeó Català), amb Pau Casan al piano. El concert, amb un repertori de nadales populars habituals i d’altres interpretades al Concert de Sant Esteve, s’iniciarà amb dues obres de Händel: Joia en el món i For unto us a child is born. Seguidament, s’interpretaran dues obres de Pau Casals, compositor català de qui enguany es commemora el cinquantenari de la seva mort. Es tracta de dos fragments del seu oratori, El Pessebre com són El plor d’un Infant i Glòria. El programa passa de Casals a Ola Gjeilo, compositor resident aquesta temporada al Palau de qui s’interpretarà The Ground. A continuació, el programa torna al repertori més tradicional amb Rústec villancet, poema de Josep Carner musicat per Lluís Maria Millet; la cançó popular francesa Els àngels de la glòria, amb arranjament de Manuel Oltra; un fragment de la suite Ram de Nadales, arranjat per Joan Vives; i per acabar, les adaptacions d’Albert Guinovart dels tradicionals El noi de la Mare, El dimoni escuat i Fum, fum, fum. El concert es clourà amb el Cant de la Senyera

Per a més informació podeu enviar un correu a premsa@palaumusica.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.