Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acreditació de professionals de mitjans de comunicació per a Cap d’Any i Reis

Els professionals dels mitjans de comunicació interessats en cobrir l’activitat de Cap d’Any a l’Avinguda Maria Cristina (31 de desembre) o l’arribada dels Reis Mags al port (5 de gener), així com els passis de gràfics o rodes de premsa anteriors, és imprescindible que s’acreditin enviant un correu a premsaicub@bcn.cat, indicant nom de mitjà, persones a acreditar i a quins dels següents actes: 

  • Assaig general de Cap d’any. Dissabte, 30 de desembre, es podran prendre imatges de la preparació de l’esdeveniment. A les 18.00 h, Christophe Berthonneau, director de Groupe F, atendrà als mitjans de comunicació davant de la Font de Montjuïc. Els mitjans interessats en cobrir-ho, han de gestionar-ho enviant un correu a premsaicub@bcn.cat
  • Espectacle de Cap d’any. Diumenge, 31 de desembre. Els mitjans amb acreditació podran accedir a l’espai reservat per a la premsa. És imprescindible que s’acreditin i recullin l’acreditació com a molt tard el divendres 29 de desembre enviant un correu a premsaicub@bcn.cat
  • Presentació dels Reis 2023. Dimecres, 3 de gener, a les 12.00 h, al Palau número 7 de la Fira de Barcelona (Palau de Victòria Eugènia, pl. Josep Puig i Cadafalch, s/n). Els mitjans interessats en cobrir-ho, han de gestionar-ho enviant un correu a premsaicub@bcn.cat
  • Arribada dels Reis 2023. Divendres, 5 de gener, entre les 12.00 h i les 13.00 h, els patges reials recolliran cartes a l’Espigó del gas i els acompanyaran un seguici d’embarcacions des del mar. Els mitjans interessats podran en registrar imatges a partir de les 11.30 h. L’arribada posterior dels Reis, a les 16.30 h, serà al Portal de la Pau. Els mitjans interessats en cobrir l’arribada, hauran de fer la petició a premsaicub@bcn.cat. Un cop enviat aquest correu, rebran les instruccions per cobrir l’esdeveniment. 

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.