Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Manifesta 15 Barcelona comença a caminar: presentació de les seus, l’equip curatorial i el Comitè d’Organització

Dimecres 13 de desembre, a les 10.00 h, tindrà lloc la reunió de constitució del Comitè d’Organització de Manifesta 15 Barcelona, del que formen part els regidors de Cultura dels diferents municipis i les administracions que impulsen la biennal. Un cop acabada la reunió, a les 12.00 h, s’oferirà una roda de premsa per presentar les seus de Manifesta 15 Barcelona, anunciar les principals seus de la biennal i donar a conèixer l’equip curatorial. La roda de premsa tindrà lloc a l’edifici de l’antiga editorial Gustau Gili (Rosselló 87-89).

L’acte comptarà amb la participació de Xavier Marcé, regidor de Cultura i Indústries Creatives; Natàlia Garriga, consellera de Cultura de la Generalitat; Candela López, presidenta delegada de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona; les tinentes de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Rosa Boladeras, i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Sara Martínez, en representació dels 12 municipis de l’Àrea Metropolitana que han sumat complicitats per fer possible l’esdeveniment i de Hedwig Fijen, directora de Manifesta 15 Barcelona.

Manifesta, la biennal nòmada europea, treballa des de fa més d’un any per a la planificació, la conceptualització i el desenvolupament de la pròxima edició que tindrà lloc del 8 de setembre al 24 de novembre del 2024 a Barcelona i a la seva regió metropolitana: Badalona, Cornellà de Llobregat, El Prat del Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Granollers, Mataró, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa.  El Comitè d’Organització assessora el Patronat en totes les qüestions relatives al projecte de la Fundació i al seu desenvolupament, i és l’eix articulador de la coordinació de continguts entre els municipis.

ATENCIÓ MITJANS:

A les 11.30 h aproximadament, a la mateixa seu de l’antiga editorial Gustau Gili, els mitjans gràfics que ho desitgin tindran la possibilitat de prendre imatges de la reunió de constitució del Comitè d’Organització de Manifesta 15 Barcelona.

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa i / o de prendre imatges de la reunió prèvia han de confirmar assistència al correu premsaicub@bcn.cat o a dianajove@manifesta.org

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.