Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Commemoració institucional dels 800 anys del primer pessebre

Demà dimarts, 5 de desembre, a les 18.30 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc l’acte central de la commemoració a Catalunya dels 800 anys del primer pessebre, organitzada per la Federació Catalana de Pessebristes amb la col·laboració de l‘Institut de Cultura de Barcelona. L’acte comptarà amb la participació del regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé i del president de la Federació Catalana de Pessebristes, Josep Porta i amb l’actuació de la Cobla Sant Jordi, amb un repertori de cançons de Nadal.

ATENCIÓ MITJANS:

Com a pròleg de l’acte institucional de Pessebres 800, nom oficial de la commemoració, a partir de les 18 h, el Pati de Carruatges de l’Ajuntament, l’escala de pedra i la Galeria Gòtica acolliran la representació de diferents escenes dels pessebres vivents de la Torre del Suro, del barri del Guinardó, i el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.