Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella presenta la programació del Barcelona Producció 2023-2024

Dilluns 27 de novembre, a les 11h, a l’Espai Finestres del Centre d’Art La Capella (Hospital, 56) tindrà lloc la roda de premsa de presentació del Barcelona Producció 2023-2024, el programa cultural dedicat a les pràctiques artístiques contemporànies. 

L’acte comptarà amb David Armengol, director artístic de La Capella, i Eva Sòria, Directora d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l’Institut de Cultura de Barcelona.

La presentació anirà seguida d’una visita a les dues exposicions que obren el cicle Barcelona Producció 2023-2024: ‘Te recuerdo de una vida futura‘, de l’artista britànic Michael Lawton (Espai Capella), i ‘Archivo de emociones difíciles‘, de l’argentina Tamara Kuselman (Espai Rampa). Podeu consultar la programació completa al web.

ATENCIÓ MITJANS:

Confirmeu assistència a Alba F. Candial: afernandezcand@bcn.cat | Tel. 93 316 11 13


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.