Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Francesc Torres presenta a El Born CCM ‘La maldat benvinguda’, una instal·lació site specific on reflexiona sobre el terrible succés de la guerra

L’obra es pot visitar al vestíbul principal del centre fins el 26 de maig de 2024

Divendres 24 de novembre a les 10.00 h del matí, l’artista visual Francesc Torres presentarà la instal·lació ‘La maldat benvinguda’ al vestíbul principal d’El Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial 12, 08003 Barcelona). En la presentació també intervindran el director de Patrimoni Cultural de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Jaume Muñoz, i el director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, Jordi Font, en qualitat de comissari.

‘La maldat benvinguda’ és una proposta ideada per Francesc Torres específicament per a El Born CCM i que escenifica les tensions pròpies dels conflictes bèl·lics. L’obra funciona com a pròleg del projecte expositiu Per què la guerra? Memòries, herències i representacions de les violències bèl·liques, que es podrà visitar al mateix centre a partir del mes de març.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en assistir a la presentació i/o entrevistar Francesc Torres han d’enviar un correu a comunicacioelbornccm@bcn.cat

Els mitjans interessats en fer fotografies i enregistraments de la peça amb antelació a la seva inauguració, poden fer-ho entre el dimarts 21 i el dijous 23, entre les 17.00 i les 19.00. Segons indicació de l’artista, Francesc Torres, aquesta és la franja horària òptima per a l’obtenció d’imatges.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.