Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni assisteix a la celebració dels 800 números de la revista de pensament i cultura ‘El Ciervo’

El proper dimarts, 10 d’octubre, a les 19 h, la Biblioteca Gabriel García Márquez (plaça de Carmen Balcells, 1) acollirà la celebració del número 800 de la revista de pensament i cultura El Ciervo, amb l’assistència de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé. L’acte comptarà amb la intervenció de l’escriptor Eduardo Mendoza, el periodista i escriptor Xavi Ayén, el poeta, músic i traductor José María Micó, l’actual director de la revista, Jaume Boix, i la música en directe de Marta i Micó. 

El Ciervo, degana de les revistes de pensament i cultura de l’estat espanyol, es va publicar per primer cop el 30 de juny del 1951. De periodicitat bimestral, al llarg de la seva història ha estat guardonada amb el Premi Nacional al Foment de la Lectura del Ministeri de Cultura, la Medalla d’Or al mèrit en les Belles Arts i la Medalla al Mèrit Cultural de la Ciutat de Barcelona. Des de la seva fundació, n’han estat directors Llorenç Gomis, que va estar al capdavant de la revista durant més de mig segle, fins a la seva mort l’any 2005, Rosario Bofill (fins al 2011) i Jordi Pérez Colomé (del 2011 al 2015). 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.