Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura, presenta la seva tercera edició

El proper dijous, 28 de setembre, a les 13 hores, a la Fundació Joan Miró, tindrà lloc la presentació de la tercera edició de Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura, que se celebrarà el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre amb activitats culturals i de lleure per a tota la ciutadania. 

L’acte anirà a càrrec de Raquel Gil, Regidora de Sants-Montjuïc; Xavier Marcé, Comissionat de Cultura i Indústries Creatives; Marko Daniel, director de la Fundació Joan Miró, i Marta Garcia, coordinadora de comunicació de Viu Montjuïc.

 

ATENCIÓ MITJANS

Al finalitzar l’acte es farà una fotografia de grup amb els responsables de tots els equipaments participants. 

Els mitjans interessats en assistir han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.