Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni presideix la lectura del pregó de les festes de La Mercè 23, a càrrec de l’escriptora Najat el Hachmi

Divendres, 22 de setembre, a les 19 hores, al Saló de Cent, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presidirà la lectura del pregó de les festes de La Mercè 23, a càrrec de l’escriptora Najat el Hachmi.

La música en tots els seus gèneres i estils, la cultura popular i les arts de carrer tornaran a ser protagonistes de la programació de les festes de La Mercè de Barcelona, que tindran lloc del 22 al 25 de setembre. El pregó de Najat el Hachmi serà el punt de partida de quatre dies intensos, en què tota la ciutat tindrà l’oportunitat de viure la festa. La diversitat de la programació, multidisciplinar, sensible als diferents gustos i tendències i amb accés lliure, està pensada des d’una mirada diversa, per arribar a tots els públics.

ATENCIÓ MITJANS DE COMUNICACIÓ  

Per motius d’aforament, les càmeres de televisió no podran accedir al Saló de Cent durant el pregó. betevé facilitarà el senyal institucional als canals que ho demanin. Per fer-ho caldrà que contactin amb el Departament Tècnic de betevé al telèfon 93 506 42 13. betevé posarà a disposició el senyal institucional en directe per la següent via: Collserola (matriu de CELLNEX).

L’Ajuntament de Barcelona habilitarà la sala Lluís Companys per poder seguir l’acte. 

Trobareu material de premsa de La Mercè 23 en el següent enllaç:

https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/666abb91-98f2-4a45-b1ec-d24742ee783a

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.