Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Correus presenta un segell dedicat a les festes de La Mercè

 

El cartell de les festes de La Mercè 2023, obra del dissenyador català Chamo San, ha esdevingut la imatge del segell que Correus ha dedicat a les festes de La Mercè. El segell forma part de la sèrie Fiestas Populares, i se n’ha fet una tirada d’1.130.000 exemplars. L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i la directora de Relacions Institucionals de Correus, Nuria Lera, juntament amb l’artista Chamo San, han presidit la presentació oficial del segell, en el marc del qual s’ha fet el matassegellat d’honor.

El cartell complet de les festes de La Mercè compta amb 120 personatges i busca posar de manifest la unió i la diversitat d’una societat que se fusiona en un sol element per tal de gaudir de les festes amb alegria, solidaritat i treball col·lectiu. La galeria de rostres que en formen part inclou elements i personatges icònics de la ciutat de Barcelona, i ret memòria a alguns dels il·lustradors que en anteriors edicions han precedit Chamo San en el disseny del cartell.

El segell es pot adquirir en les oficines de Correus, a través de Correos Market, contactant amb el amb el Servicio Filatélico al mail atcliente.filatelia@correos.com, o trucant al 915 197 197.

 Característiques tècniques:

  • Procediment d’impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesiu fosforescent
  • Format del segell: Plec de 50
  • Efectes en plec: 25 segells
  • Valor postal del segell: Tarifa A (0,78€)
  • Tirada: 1.130.000 segells

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.