Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acte de bateig d’Olga i Volodymyr, gegants de Kíiv que participaran a la Mercè 23

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i l’alcalde de Kíiv, Vitali Klitxkó, presidiran el bateig, que comptarà amb els Gegants de la Ciutat com a padrins

Olga i Volodymyr participaran a la Festa Major de Barcelona durant el Toc d’Inici i passejaran com a convidats a la Cavalcada de la Mercè


Divendres, 22 de setembre, a les 11.15 hores, al pati de l’Ajuntament de Barcelona
, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i l’alcalde de Kíiv, Vitali Klitxkó, presidiran l’acte de bateig d’Olga i Volodymyr, gegants de la capital d’Ucraïna construïts aquest estiu per artesans de Catalunya i que participaran a la Mercè 23, que tindrà a Kíiv com a Ciutat Convidada. Seguint el Protocol Festiu, els nous gegants seran apadrinats pels Gegants de la Ciutat, que faran un ball a l’inici de l’acte, abans dels parlament dels dos alcaldes. Olga i Volodymyr faran el seu debut com a nous gegants durant el Toc d’Inici que marcarà el començament de la Festa Major i passejaran com a convidats a la Cavalcada de la Mercè, al costat del bestiari i les figures de la ciutat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.