Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Piromusical de La Mercè sonarà a ritme de Rosalia, Bad Gyal, Daft Punk, Pet Shop Boys, Björk, Aphex Twin, Miss Kittin i Jeff Mills

 

La festa major de Barcelona tancarà amb banda sonora dissenyada pels responsables del Sónar, que culmina així la commemoració dels seus 30 anys

El Piromusical, que tindrà lloc la nit del proper dilluns, oferirà un recorregut global a través de sons experimentals i veus i ritmes dels cinc continents

Serà un viatge intercultural protagonitzat per les diferents músiques urbanes i una gran festa que ballarà al so de grans clàssics i dels noms més llegendaris de l’electrònica

El Piromusical de La Mercè tindrà enguany una banda sonora dissenyada per l’equip responsable del Sónar. Amb aquest encàrrec tan especial, la festa major de la ciutat se suma a la celebració del 30è aniversari del festival. Serà a partir de les 22.00 de la nit del proper dilluns 25 de setembre, en un fi de festa de 30 minuts a l’Avinguda Maria Cristina que serà retransmès per TV3, per la web de La Merce  i per la web del Sónar

La vetllada oferirà un recorregut global a través de sons experimentals i veus i ritmes dels cinc continents que dialogaran amb la proposta pirotècnica dissenyada per Pirotènia Igual. Un viatge intercultural protagonitzat per les diferents músiques urbanes i una gran festa que ballarà al so de grans clàssics i dels noms més llegendaris de l’electrònica. La música de talents catalans com Bad Gyal, Desert o Maria Arnal conviurà amb la d’autèntiques eminències de l’electrònica de ball com Daft Punk, The Chemical Brothers, Buraka Som Sistema, Omar Souleyman o Aphex Twin.

La proposta es completarà amb referents del disco, el house i el techno com Todd Terje, Laurent Garnier, Miss Kittin o Jeff Mills. També es retrà un petit homenatge al compositor japonès Ryuichi Sakamoto, desaparegut recentment. 

La banda sonora està signada per Sónar en col·laboració amb Phran, productor i DJ habitual del festival, que en el seu 30è aniversari ha congregat a barcelona més de 120.000 assistents arreu del món.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.