Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del festival Mercè Arts de Carrer

El proper dijous 21 de setembre, a les 11.00 h, al Parc de l’Estació del Nord (zona de l’espiral) tindrà lloc la presentació del festival Mercè Arts de Carrer (MAC), en el marc de les Festes de la Mercè 2023. 

La presentació anirà a càrrec d’Anna Lleó, Cap del Departament de Festes, Tradicions i Festivals l’ICUB; Marta Almirall, Cristina Cazorla, Sergi Ots i Jordi Kerol, programadors del MAC, i s’oferirà un fragment dels espectacles d’Alina Sokulska, Unaiuna i de la Cia. Mur.

ATENCIÓ MITJANS:

Es podran prendre imatges dels espectacles i dels preparatius dels escenaris del parc. Els mitjans interessats en assistir a la presentació poden enviar un correu a dalia@wearecosmica.com.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.