Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de les Festes de la Mercè 2023

Avui dimarts 12 de setembre, a les 11.00 h, al pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de la programació de les Festes de la Mercè 2023.

A la roda de premsa hi participaran Xavier Marcé, comissionat de Cultura i Indústries Creatives; Anna Lleó, Directora del Departament de Festes i Tradicions de l’ICUB; Gisela Sais, responsable de la programació musical de Mercè Música; Sergi Egea i Aïda Cambprubí, responsables de la programació musical del BAM; Carles Llàcer i Hache Retamar, del Festival Acció Cultura Viva, i els i les programadores de Mercè Arts de carrer: Marta Almirall, Tortell Poltrona, Sergi Ots i Jordi Kerol.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.