Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’espectacle ‘Prisoner of the state’ al Grec Festival de Barcelona

Avui divendres 21 de juliol, a les 11.00 h, al Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99), Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa l’espectacle Prisoner of the state, amb la presència de David Lang, compositor de la peça; Ludovic Marlot, director titular de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC); Robert Brufau, director de L’Auditori; i Júlia Sesé, del Cor d’homes del Cor Jove de l’Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.