Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Rodes de premsa del Grec Festival de Barcelona del 17 al 21 de juliol

Dimarts 18 de juliol

A les 12 hores

Lloc: Teatre Condal (Av. del Paral·lel, 91)

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, acompanyat de Daniel Anglès, director artístic del Teatre Condal, presentarà Un amor particular, amb la presència de l’equip artístic. Una obra dirigida per Jumon Erra, amb text i lletres de Jumon Erra i Daniela Feixas, música de Miquel Tejada, protagonitzat per Mara Jiménez i Xavier Navarro

Una producció de Focus i el Grec 2023 Festival de Barcelona. 

Dimecres 19 de juliol

A les 11 hores

Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa TRILOGIA CADELA FORÇA: Capítol I – La Núvia i el Bona Nit Ventafocs, amb la seva creadora, Carolina Bianchi, que debuta a casa nostra amb aquesta peça, després de la seva estrena destacada al Festival d’Avinyó.

Divendres 21 de juliol

A les 11 hores

Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa l’espectacle Prisoner of the state, amb la presència de David Lang, compositor de la peça; Ludovic Marlot, director titular de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC); Robert Brufau, director de L’Auditori; i Júlia Sesé, del Cor d’homes del Cor Jove de l’Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau.

A les 12 hores

Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presenta en roda de premsa For Evita. Una astracanada musical, que tancarà la programació al Teatre Grec. La presentació comptarà amb la presència del productor Josep Domènech i de l’equip artístic de l’espectacle: el director Jordi Prat i Coll, i els intèrprets Ivan Labanda, Anna Moliner, Jordi Vidal i Andreu Gallén.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.