Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona estén a tota la Xarxa de Biblioteques la revista ‘Camacuc’

Per decisió de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s’activen 34 noves subscripcions a aquesta publicació en llengua catalana que incentiva la lectura entre els infants

La revista valenciana de còmics Camacuc, feta íntegrament per autores i autors del País Valencià, una de les que VOX ha retirat de la Biblioteca de Borriana, podrà llegir-se al conjunt de la Xarxa de Biblioteques. L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha disposat que la subscripció a aquesta revista, actualment en vigor a 6 biblioteques, s’estengui a partir d’ara a les 40. El comissionat de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha comunicat aquest matí al director de Camacuc, Joan Escrivà, l’ampliació de 34 subscripcions. “És un gest simbòlic i de rebuig frontal a qualsevol acte de censura, una mostra de suport i recolzament a una capçalera històrica que promou l’hàbit lector entre els més joves i que és eina de normalització lingüística”, ha assenyalat l’alcalde.

El veto del govern municipal de Borriana del PP i VOX també inclou altres revistes com Cavall Fort, Enderrock o El Temps, publicacions àmpliament representades al catàleg de les biblioteques de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.