Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita a la intervenció arqueològica del carrer Girona amb Mallorca

Demà dijous, 13 de juliol, a les 10 hores, s’oferirà als mitjans de comunicació una visita a la intervenció arqueològica del carrer Girona amb Mallorca que està portant a terme el Servei d’Arqueologia de Barcelona. Les actuacions realitzades en aquest espai van deixar al descobert nombroses estructures, i en els últims dies s’han realitzat noves troballes.

ATENCIÓ MITJANS

Per poder accedir a la intervenció, és imprescindible enviar un missatge a premsaicub@bcn.cat abans de les 12 de la nit d’avui dimecres. Cal indicar nom complet i DNI de les persones que hi assistiran, així com les dades del mitjà per al qual faran la cobertura. Les persones que vulguin entrar a l’obra hauran de portar calçat pla i tancat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.