Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’espectacle ‘Riding on a cloud’ amb Rabih Mroué al Grec Festival de Barcelona

Avui dimecres 12 de juliol, a les 12.15 h, al Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99), Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa l’espectacle Riding on a cloud i el Focus Rabih Mroué, acompanyat de l’artista libanès Rabih Mroué i del comissari Pablo Martínez.

Aprofitant la presència de Rabih Mroué a la ciutat, que presenta Riding on a cloud al Teatre Lliure en el marc del Grec, Focus Rabih Mroué extén la programació dedicada a l’artista amb un cicle de projeccions i conferències performatives a la Filmoteca, tallers a la Fabra i Coats, i la conferència performativa Sand in the eyes al MACBA.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.