Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’espectacle ‘La plaça del Diamant’ al Grec Festival de Barcelona

Avui dimecres 12 de juliol, a les 11.00 h, al Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99), Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa La plaça del Diamant, que s’estrenarà al Teatre Grec, acompanyat de Carme Portaceli, directora artística del Teatre Nacional (connectada online), de Carlota Subirós, directora i dramaturga de la peça, i de membres de la companyia formada per Clara Aguilar, Lurdes Barba, Màrcia Cisteró, Montse Esteve, Paula Jornet, Vicenta Ndongo, Neus Pàmies, Anna Pérez Moya, Alba Pujol, Vanessa Segura, Yolanda Sey.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.