Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Xavier Marcé assisteix a la presentació d’Espacio Audio, el programa estatal per al finançament de les indústries creatives vinculades al sector de l’àudio

Xavier Marcé, comissionat de Cultura i Indústries Creatives, participa aquesta tarda a l’acte presentació d’Espacio Audio, el nou programa estatal de finançament i impuls de les indústries culturals vinculades al sector de l’àudio. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Rosselló, 515), i comptarà amb la intervenció de María Pérez, subsecretària del Ministerio de Cultura y Deporte; Gina Tost, secretària general de Polítiques Digitals de la Generalitat, i Jordi Herreuela, de la Fundació Barcelona Music Lab. La presentació es complementarà amb tres taules rodones: La industria musical, presente i futuro; El sesgo del algoritmo, i La creatividad y los contenidos sonoros.

Espacio Audio s’emmarca en el Proyecto Estratégico de la Nueva Economia de la Lengua (PERTE), i està impulsat conjuntament pel Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital i el Ministerio de Cultura y Deporte. El programa preveu una inversió de 160 milions d’euros (procedents dels fons europeus de Recuperació) en forma de préstecs en condicions favorables per a les empreses del sector, que inclou línies tan diverses com els festivals musicals als àudio llibres o els podcasts, amb la voluntat de permetre’n un millor finançament i estimular-ne el creixement i la internacionalització.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.