Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina Centre de la Imatge presenta la filmografia completa del col·lectiu feminista Leeds animation workshop des de 1978

Divendres 7 de juliol, a les 12.00 h, tindrà lloc la presentació de l’exposició Hi havia una vegada, del col·lectiu feminista de cinema independent Leeds Animation Workshop (LAW). La visita per premsa a l’exposició comptarà amb la comissària, Victoria Sacco; Terry Wragg, una de les fundadores de LAW, i el director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Des de la seva creació l’any 1978, Leeds Animation Workshop promou una manera de treballar horitzontal i col·lectiva que fa servir l’animació com a mitjà d’expressió. Fins avui, han produït i distribuït més de 40 curtmetratges, que aborden temes com la desigualtat, el sexisme, el racisme, l’assetjament laboral i aspectes de les polítiques socials del Regne Unit i Europa. I tot i que quatre dècades més tard els rols, els sistemes de producció i les tècniques han variat, el seu compromís intel·lectual i social continua sent central en les seves formes de treball.

ATENCIÓ MITJANS:

Confirmeu assistència a Laia Carbonell Ferrer – 677441414 / 933161156 – lcarbonellf@bcn.cat

Més informació:

https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/LeedsAnimationWorkshop

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.