Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració popular del Grec Festival de Barcelona 2023

Dissabte, 1 de juliol, a les 09.45 h, a l’hotel Iberostar Selection Paseo de Gracia  (Pl. Catalunya, 10), tindrà lloc l’atenció a mitjans del funambulista Nathan Paulin, protagonista de Les Traceurs, l’acte central de la inauguració popular del Grec Festival de Barcelona 2023, emmarcada en el 200 aniversari de l’obertura del Passeig de Gràcia.

La inauguració popular tindrà lloc la tarda del diumenge 2. A partir de les 18.00 h s’oferirà l’acció poètica de Poeta de guàrdia. A partir de les 20.00 h, Nathan Paulin recorrerà, en els dos sentits, els 350 metres que separen els edificis Generali i Telefónica, a banda i banda de Plaça Catalunya.

Les Traceurs compta amb coreografia de Rachid Ouramdane i una banda sonora de Jean-Baptiste Julien que recrea els sentiments i les emocions del funambulista Nathan Paulin quan camina a grans altures.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Els mitjans gràfics que tinguin previst assistir tant a l’atenció a mitjans de dissabte 1 com a la inauguració del diumenge 2 és imprescindible que ho comuniquin al departament de premsa del festival a grecfestival_premsa@bcn.cat – 662 627 350 – 678 538 869.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.