Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració del Grec Festival de Barcelona 2023

Aquest dijous 29 de juny, a les 22.00 h, al Teatre Grec, tindrà lloc la inauguració del Grec Festival de Barcelona 2023, amb l’espectacle The Pulse, de la companyia australiana de circ Gravity & Other Myths i el Cor de Noies de l’Orfeó Català.

A la inauguració hi assistirà l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Es podran prendre imatges de l’arribada d’autoritats a platea i de l’esdeveniment als jardins.

Els mitjans gràfics que tinguin previst assistir a l’estrena és imprescindible que ho comuniquin al departament de premsa del festival abans de demà dimecres 28 a les 12.00 h (grecfestival_premsa@bcn.cat / 670 66 34 55).

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.