Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Rodes de premsa del Grec Festival de Barcelona del 26 al 30 de juny

Dimarts 27 de juny

A les 11 hores

Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa l’espectacle inaugural del festival, The Pulse, acompanyat de Darcy Grant, director de la companyia australiana de circ Gravity & Other Myths, i Buia Reixach, directora del Cor de Noies de l’Orfeó Català.

Dimecres 28 de juny

A les 10.30 hores

Lloc: Sala Beckett (Carrer de Pere IV, 228, 232) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, acompanyat de Toni Casares, director de la Sala Beckett, Víctor Muñoz, responsable de formació de la Sala Beckett, i els equips artístics dels espectacles, presentarà Nessun Dorma, l’obra de l’autora resident Eu Manzanares, amb Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Tai Fati, Pep Ferrer i Júlia Truyol; En mitad de tanto fuego, d’Alberto Conejero, dirigida per Xavier Albertí i protagonitzada per Rubén de Eguía; i el XVIII Obrador d’Estiu.

Dues coproduccions del Grec Festival de Barcelona i la Sala Beckett. 

Dijous 29 de juny

A les 12 hores

Lloc: Teatre Romea (Carrer de l’Hospital, 51) 

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, acompanyat de Josep Maria Pou, director artístic del Teatre Romea, i la companyia de l’espectacle, presentarà Lali Symon, l’obra escrita i dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch.

Una coproducció del Grec Festival de Barcelona i el Teatre Romea. 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.