Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Trobada amb mitjans a la Biblioteca Gabriel García Márquez amb motiu de la seva selecció com a finalista al Premi Internacional a la Millor Biblioteca Pública del 2023

Demà divendres, 16 de juny, a les 10.00 hores, a la Biblioteca Gabriel García Márquez (carrer del Treball, 219) tindrà lloc una trobada amb els mitjans de comunicació amb motiu de la selecció de la biblioteca com a finalista al Premi Internacional a la Millor Biblioteca Públlica del 2023.

Durant la trobada s’exposaran els unts valorats per la Federació Internacional d’Associacions i Institucions Bibliotecàries (IFLA) que han permès que la biblioteca estigui seleccionada com una de les quatre millors biblioteques del món 2022. La presentació anirà a càrrec de Ferran Burguillos, gerent de Biblioteques de Barcelona, i Neus Castellano, directora de la Biblioteca Gabriel García Márquez.

La biblioteca comparteix nominació amb les biblioteques: Public Library Janez Vajkard Valvasor Krškov (Eslovènia), la City of Parramatta Library (Austràlia) i la Shangai Library East (Xina).

La guanyadora del premi s’anunciarà, el 21 d’agost, durant la 88a edició del Congrés Mundial de Biblioteques i Informació organitzat per Federació Internacional d’Associacions i Institucions Bibliotecàries (IFLA) que enguany se celebra a Rotterdam.

ATENCIÓ MITJANS

Es prega confirmació d’assistència a comunicacioBBCN@bcn.cat
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de les instal·lacions de la Biblioteca.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.