Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La fotografia de moda de Miralda als anys seixanta a La Virreina Centre de la Imatge

Dimecres 21 de juny, a les 11.00 h, tindrà lloc la roda de premsa de l’exposició Miralda i Elle a La Virreina Centre de la Imatge. La mostra recull la fotografia sobre moda que Miralda (Terrassa, 1942) va dur a terme per a la revista ELLE entre el 1964 i el 1971, mentre vivia a París. Es tracta d’uns treballs que s’han mantingut pràcticament inèdits fins fa ben poc. Entre els nombrosos reportatges destaca el que l’artista va fer de Twiggy, la icònica model dels anys seixanta. També es presenten conjunts de negatius i revistes d’època on Miralda comparteix crèdits amb noms absolutament llegendaris com Guy Bourdin, Helmut Newton o David Bailey, un dels pares del Swinging London. Amb motiu de l’exposició s’ha publicat el llibre Moda sin flash. Miralda y Elle, a càrrec de l’editorial RM.

La presentació consistirà en un recorregut per l’exhibició amb l’artista Antoni Miralda i el director de La Virreina, Valentín Roma.

ATENCIÓ MITJANS:

Confirmeu assistència a Laia Carbonell Ferrer – 677441414 / 933161156 – lcarbonellf@bcn.cat

Més informació:

https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/miralda-i-elle/662

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.