Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM presenta l’exposició ‘L’abric de les ruïnes’

Divendres, 16 de juny, a les 12.00 h, a l’espai Dalmau d’El Born CCM (plaça Comercial, 12) tindrà lloc la presentació a premsa de l’exposició de petit format L’abric de les ruïnes”, que mostra una selecció de projectes arquitectònics internacionals construïts per preservar conjunts patrimonials. Els projectes triats són construïts majoritàriament a Europa en els darrers 25 anys, tot i que també es presenten exemples dels Estats Units, la Xina i Bahrain.

La presentació anirà a càrrec del director de Memòria, Història i Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Muñoz, de la directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Marta Marín-Dòmine, i dels comissaris de l’exposició, Pedro Azara i Tiziano Schürch.

L’exposició, amb entrada lliure, es podrà visitar del 16 de juny al 3 de setembre 2023.

ATENCIÓ MITJANS:

Accés a mitjans gràfics a partir de les 11.30 h.

Els mitjans interessats en assistir a la presentació han d’enviar un correu a: comunicacioelbornccm@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.