Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Etnològic i de Cultures del Món presenta l’obra de Serizawa Keisuke

Dijous, 15 de juny, a les 11.00 h, a la seu de Montcada del Museu Etnològic i de Cultures del Món (c. Montcada, 12), es presentarà l’exposició Kataezome. El llegat artístic de Serizawa Keisuke. L’acte anirà a càrrec del director del museu, Carles Vicente, i del comissari de la mostra, Ricard Bru.

L’exposició presenta per primera vegada a Espanya la figura i obra de Serizawa Keisuke (1895-1984), el primer artista en la categoria d’estampació kataezome a ser declarat Tresor Nacional Vivent del Japó l’any 1956. El Museu Etnològic i de Cultures del Món acollirà l’exposició del 16 de juny de 2023 al 7 de gener de 2024 a la seu del carrer Montcada del museu, amb entrada gratuïta fins el 2 de juliol

ATENCIÓ MITJANS

Es prega confirmació d’assistència a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.