Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 24a edició del Festival Circorts

Dimarts, 6 de juny, a les 12:00 hores (Espai 4, Palau de la Virreina, Rambla, 99) el regidor del Districte de les Corts en funcions, Joan Ramon Riera, participa a la presentació de la 24a edició del Festival Circorts. A més intervindran la directora del Festival Circorts, Cristina Cazorla, i la directora de Màrqueting de Barcelona Turisme, Alexandra Marcó. Durant l’acte de presentació de l’edició d’enguany hi haurà un tast del Festival Circorts amb l’actuació de l’artista Juana Beltrán amb un número de verticals.

La 24a edició del festival Circorts se celebra els dies 16, 17 i 18 de juny al carrer Benavent i a la plaça de les Ceràmiques Vicens. És un festival de circ per a tots els públics, organitzat pel districte de les Corts, referent d’espectacles innovadors, obert a d’altres disciplines artístiques i amb accions de participació per al públic assistent.

El Festival Circorts aposta per promocionar els artistes emergents del circ de qualitat oferint espectacles gratuïts amb malabars, acròbates, clowns, poetes i músics, amb l’objectiu de ser un aparador per a espectacles en procés de creació i ajudar a potenciar la seva professionalització.

Enguany hi haurà un nou espai, La Carpa, que amplia l’oferta del cap de setmana amb un espectacle exclusiu de cabaret que comptarà amb la presència de grans professionals del sector del circ. La Carpa és un dels projectes del programa BCNx10 Experiències de ciutat, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’impost d’estades turístiques per ampliar i consolidar el calendari d’activitats i esdeveniments amb potencialitat de projecció internacional, i gestionat per Turisme de Barcelona.

També torna l’OFF Circorts, que agermana totes les manifestacions circenses que es duen a terme al districte de les Corts amb l’objectiu de potenciar la difusió i treballar conjuntament amb els equipaments culturals del territori.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.