Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta l’exposició ‘Del pictorialisme a la modernitat. Centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya’

El proper dijous, 8 de juny, a les 10.00 h, a la seu de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Plaça Pons i Clerch, 2), tindrà lloc la presentació de l’exposició Del pictorialisme a la modernitat. Centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. La mostra està integrada per 90 fotografies originals, una selecció dels fons de l’Agrupació que abasta des del moviment pictorialista, expandit durant els ans vint i trenta, fins a les noves propostes estètiques sorgides en la renovació dels anys cinquanta, dos moments cabdals en la història de la fotografia a Catalunya.

La presentació anirà a càrrec del director de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Oleguer Benaiges, i la comissària de l’exposició, Victòria Bonet Carbonell, doctora en Ciències de la Comunicació per la UAB.

ATENCIÓ MITJANS

Es prega confirmació d’assistència a Mariona Teruel: arxiufotograficdifusio@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.