Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita a les intervencions arqueològiques al voltant de les obres de la Via Laietana

Demà dimarts, 30 de maig, a les 10.00 h, s’oferirà als mitjans de comunicació una visita a les intervencions arqueològiques que s’estan portant a terme al voltant de les obres de la Via Laietana. El punt de trobada seran les escales de la Catedral de Barcelona (Avinguda de la Catedral), des d’on s’iniciarà el recorregut guiat pels espais on estan treballant els equips dirigits pel Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Els periodistes interessants en fer-ne cobertura cal que s’acreditin enviant un correu amb el seu nom complet i DNI a premsaicub@bnc.cat


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.