Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del XXXVIII Festival Internacional de Poesia

El proper dilluns, 15 de maig, a les 12.00 h, a l’Espai LAB del Palau de la Virreina (Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la XXXVIII edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona. L’acte comptarà amb l’assistència de Maria Callís i Josep Pedrals, comissaris de Barcelona Poesia, i dels i les protagonistes del Festival Internacional de Poesia d’enguany, que tindrà lloc el dimarts, 16 de maig, a les 20.00 h, al Palau de la Música Catalana. En aquesta edició, hi prendran part la brasilenya Ana Martins Marques, el mexicà José Eugenio Sánchez, la catalana Blanca Llum Vidal, el nord-americà Danez Smith, i el gallec Olga Novo. També es recitaran els versos del poeta egipci Imad Abu Sàleh.

El Festival Internacional de Poesia tancarà una setmana d’intensa activitat poètica a la ciutat, amb una programació de prop d’un centenar d’activitats entre les oficials i les paral·leles. La vetllada poètica al Palau de la Música del proper dimarts 16 comptarà també amb les intervencions musicals del duet integrat per Joana Gomila i Laia Vallés.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en cobrir el Festival Internacional de Poesia cal que s’acreditin prèviament enviant un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.