Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
John Berger a La Virreina Centre de la Imatge

Divendres 12 de maig, a les 11 h, tindrà lloc la roda de premsa de l’exposició John Berger. Permanent Red, a La Virreina Centre de la Imatge, a càrrec del comissari, Valentín Roma. Es tracta d’una de les exposicions més completes que s’han realitzat fins avui sobre la trajectòria de John Berger (1926 – 2017), en reivindica la seva dissidència política davant l’adoctrinament capitalista i el mercantilisme de la cultura, així com la seva oposició a les segregacions de classe.

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/permanent-red/661

Confirmeu assistència a:

Laia Carbonell Ferrer
Tel. 677441414 / 933161156
lcarbonellf@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.