Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El pregó a càrrec del poeta valencià Josep Piera obre demà el Barcelona Poesia 2023

La jornada inaugural inclou també la passejada poètica del col·lectiu Poetry Spam i el concert de Roger Mas a Paral·lel 62 

Dimecres dia 10 tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals a Joan Tomàs Martínez

Demà dimarts, a les 18.30, al Palau de la Virreina (Rambla, 99) tindrà lloc el pregó inaugural del Festival Barcelona Poesia 2023, que fins al 16 de maig omplirà la ciutat de versos i accions poètiques en una reivindicació de la paraula com a mitjà per explorar horitzonts “més enllà”, sintagma inspirador de la present edició. El pregó anirà a càrrec del poeta valencià Josep Piera (1947), Premi d’Honor de les Lletres catalanes (2023).

Piera estarà acompanyat del col·lectiu Poetry Spam, amb Joan Deusa, Juma B. Barratxina, Ismael Sempere, Raquel Garabal i Alejandra Miñano, que a partir de les 19.00 oferiran el seu Guirigall a la valenciana: emulant les revistes caminades d’Ester Xargay i Carles Hac Mor portaran el públic en cercavila pels carrers del Raval fins al concert de Roger Mas, a la sala Paral·lel, 62.

Amb el títol d’El viatge Roger Mas repassa cançons de totes les èpoques i hi  incorpora, com a element central i vertebrador, una composició nova, de mitja hora de durada. En aquest espectacle el cantautor de Solsona estarà acompanyat d’Arcadi Marcet, Ivan C. Dach, Míriam Encinas i Xavier Guitó.

ATENCIÓ MITJANS:

El proper dimecres, dia 10 de maig, a les 17 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc la cerimònia de lliurament del Premi de Poesia Jocs Forals a Joan Tomàs Martínez per ‘Fosca Negra’.

Per assistir a l’acte, és imprescindible acreditar-se enviant un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.