Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La interculturalitat vertebra el programa de Món Llibre 2023, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 d’abril

L’edició d’enguany de Món Llibre obre la porta a la literatura més diversa, sota la direcció de Marta Almirall, amb històries i activitats arribades de diferents països tot posant la mirada en la diversitat de cultures que habiten els barris de Barcelona. A més, el festival segueix amb el mateix objectiu que ha perseguit des de la seva creació: la promoció del libre i la lectura, amb la que Barcelona està especialment compromesa des que va ser declarada Ciutat de la Literatura de la Unesco, l’any 2015. 

Món Llibre 2023, el festival literari per a nens i nenes, tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Plaça Joan Coromines i les biblioteques Francesc Candel (Zona Franca) i Vilapicina i la Torre Llobeta (Vilapicina) el dissabte 15 i diumenge 16 d’abril.  Al llarg del cap de setmana previ a Sant Jordi, els llibres prendran vida amb les històries més fantàstiques i meravelloses i la interculturalitat abraçarà totes les activitats: des dels contes de cultures d’arreu; les pel·lícules sortides de llibres africans i asiàtics; o els tallers de cal·ligrafia xinesa, àrab, baybayin (escriptura colonial precolombina de Filipines), bangla i urdú.

ATENCIÓ MITJANS

Dissabte 15, a les 12.00 h, al CCCB, la directora del festival, Marta Almirall, atendrà als mitjans de comunicació per parlar dels aspectes més rellevants de la nova edició de Món Llibre.

Els mitjans interessats en cobrir el festival han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.