Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del Festival Grec 2023

Avui dijous, 12 d’abril a les 12.00 h, al Teatre Grec (Passeig de Santa Madrona, s/n) tindrà lloc la presentació del Grec Festival Barcelona 2022. La roda de premsa anirà a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i el director del festival, Cesc Casadesús.

UN GREC CORAL: el festival dona suport a la creació i estimula més que mai els vincles entre artistes i disciplines

El Grec 2023 tindrà lloc del 29 de juny al 30 de juliol amb una programació amb 88 propostes, el 55% amb presència de dones amb rol d’autoria o direcció

Les expressions artístiques col·lectives, com el circ o les agrupacions corals, tindran un lloc destacat en aquesta nova edició

Enguany es farà una doble inauguració, les dues amb circ: The Pulse, de Gravity & Other Myths amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català (29 de juny) i Les traceurs del funambulista Nathan Paulin, un espectacle de Rachid Ouramdane per celebrar els 200 anys del passeig de Gràcia (2 de juliol)

Ivo van Hove, Sasha Waltz, Dimitris Papaioannou o Robert Wilson són alguns dels noms internacionals i propostes imperdibles de la 47a edició

El festival programa espectacles en espais singulars, com L’Hospital de Sant Pau, el Dipòsit del Rei Martí o La Model

El Grec promou el talent barceloní i català en col·laboració amb altres entitats públiques i privades, donant suport a les creacions d’artistes com Aina Alegre, Eu Manzanares, Carlota Subirós, Sergi Belbel, o companyies com Agrupación Señor Serrano, La Veronal o La Conquesta del pol Sud

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.